Tveka inte att kontakta oss!

info@lobopm.se

Hos Lobo hittar du all kompetens och erfarenhet ni behöver för att få er utemiljö att vara precis det ni vill att den ska vara. 

På Lobo finns erfarenhet och kunskap både av förvaltandet av utemiljö och utförarandet av skötseln och tillsynsarbetena.

Är du som Brf, idrottsförening, företag eller husägare intresserad av att få hjälp med er utemiljö ska Lobo vara ett självklart val då vi är ett litet företag med stor kompetens och har hela tiden en närhet till våra kunder och deras behov.

Rubrikerna nedan är ett urval av de tjänster vi kan erbjuda inom skötseln av er utemiljö.

Skötselavtal

För er som önskar en heltäckande omsorg kring er utemiljö med allt från gräsklippning och snö- och halkbekämpning till skräpplockning och belysningsbyten har vi erfarenhet och kunskap liksom nödvändiga maskiner och redskap för att hantera detta. 

Gräsmattevård

Rubriken kanske låter lite högtravande men det är ju det det handlar om. Att vårda sina gräsytor genom att klippa och trimma dem. Men för att få den riktigt fina gräsmattan även att göda, lufta, dressa och vattna den i rätt tid. 

Vi sköter idag flera fotbollsplaner och klipper stora kommunala ytor.

Snö- och halkbekämpning

På Lobo finns både erfarenhet, kompetens och en vagnspark för att göra dina ytor framkomliga och säkra vintertid.

Trädfällning

Har du stor, eller små, träd på din tomt som du vill bli av med behöver du bara kontakta oss så hjälper vi dig.

Vi är utbildade och har av Säker Skog utfärdade motorsågskörkort. För din, vår och omgivningens säkerhet.

Fruktträdsbeskärning

Detta är ett av de jobb som efterfrågas mest och det finns få träd man behandlar likadant. Våra utbildade trädgårdsmästare har både kunskap och erfarenhet att beskära träden både efter deras egen förutsättning och vad platsen de växer på kräver.

Häckklippning

Att klippa en häck snyggt kräver sitt kunnande och om den är väldigt hög, även sina redskap.

Lobo har båda

Följ oss på sociala medier!