Tveka inte att kontakta oss!

info@lobopm.se

Din utemiljö blir aldrig bättre än du planerat den.

Om ni behöver ett bollplank för era funderingar kring gestaltandet av utemiljön, eller om ni vill ha ett helhetskoncept med design och växtförslag ska ni komma till oss.

Precis som grundarbetet vid anläggningsarbeten avgör hur hållbara anläggningar blir över tid och hur mer föredelaktikt det är att tänka så ur ett ekonomiskt perspektiv. Likadant är det med planeringen av hur en utemiljö ska se ut och vad den ska användas till. 

Att inte hasta iväg utan arbeta fram en helhet och med rätt växter och material kan i slutändan bespara er både pengar och bekymmer.

Växtförslag

Att välja växter som trivs där du vill  ha växter är det viktigaste att ta till sig.  Förutom det finns det många aspekter att ta hänsyn till vid val av växter.

Höjd, bredd, utbredningstendenser, skötselkrav osv. är några viktiga faktorer att ta hänsyn till.

Skötselplaner

För att säkerställa att er utemiljö får den omsorg och den tid som behövs för att få den att må bra är en skötselplan ett viktigt verktyg.

Vi hjälper er gärna att ta fram en sådan.

Trädgårdspromenad

En enklare tjänst där vi tillsammans promenerar i er utemiljö. Vi samtalar och diskuterar kring möjligheter och drömmar.

Vi promenaden är det en fördel att ha en karta eller ritning med sig. På denna promenad är det också ni som antecknar. En sådan här promenad brukar ta 1 - 2 timmar.

Nybyggnation

Står ni i begrepp att bygga nytt är de oftast en god idé att konsultera med en erfaren trädgårdsmästare. Många misstag kan undvikas då

Följ oss på sociala medier!